Moottorivene Yamarin 60 DC + Yamaha F115

41500 €

Tekniset tiedot

Tyyppi
Moottorivene
Laji
Runkomateriaali
Vuosimalli
2022
Merkki
Yamarin
Malli
60 DC + Yamaha F115
Pituus
6.06 m
Korkeus
0 m
Leveys
2.22 m
Paino
890 kg
Syväys
0 m
Makuupaikat
Moottori
Perämoottori, 4-tahti
Valmistaja
Yamaha F115XB
Käyttövoima
Bensiini 115 kW
Moottorin vm.
2022
Käyttötunnit
Lisätieto
Toimituskulut
700 €
Sijainti
Kuopio
Kauppias
Moto3 Oy
Nettivene

Esittely

Myymäläveneen lisävarusteet: Premium edition(peräkuomu, satamapeite, tuulilasinpyyhin SB, pöytä, aurinkopeti, entertainment, vesihiihtokaari, rantautumispaketti) 2500€, sonar-anturi 385€.

Astu Yamarin 60 DC:n kyytiin ja ihastu. Tämä Yamarin-malliston uutukainen on pienen perheen täydellinen retkivene, joka sopii niin aloittelevalle kuin kokeneemmallekin miehistölle. Yamarin 60 DC:n terhakkuus ja ensiluokkainen käsiteltävyys, käytännöllinen avotila sekä näppärä kajuutta johdattelevat sinut Day Cruiser -veneiden innostavaan maailmaan.

Yamarin-veneiden suunnittelussa kiinnitetään aina huomiota ajo-ominaisuuksien lisäksi myös veneen sisätiloihin ja kulkureitteihin. Yamarin 60 DC:ssä onkin erityisen toimiva avotila, jossa on helppo liikkua ja takapenkilläkin istuu mukavasti kolme henkilöä. Kuljettajan ja apukuljettajan kääntyvien istuinten ansiosta Yamarin 60 DC:n avotilaan muodostuu mukava seurustelualue.

Veneen vakiovarustukseen kuuluu Yamarin Q -infotainment, joka yhdistää kaikki veneen ja moottorin mittarit, kartastot, reaaliaikaiset säätiedot sekä lukuisat ohjemateriaalit ja viihdetoiminnot samalle laitteelle, selattavaksi korkealaatuiselta kosketusnäytöltä.

Lisäksi Yamarin Q -järjestelmään on yhdistettävissä Yamarin App, jonka avulla voit mm. tarkastella veneesi polttoainemäärää, akun varaustasoa sekä lokikirjaa. Nämä edistykselliset tekniset ominaisuudet antavat viimeisen silauksen täydelliselle veneilypäivälle.

Varusteet

Ilmoituksella ei varusteita.